Empresa

Novac83

Troba en Novac 83 una de les millors empreses constructores a Terrassa, ja que oferim uns preus molt competitius sense que aquests suposin renunciar a la qualitat i al bon servei, perquè hem desenvolupat un mètode de treball basat en la col·laboració amb un extraordinari equip de professionals que abasten tots els sectors que puguem requerir per dur a terme qualsevol encàrrec amb èxit, de tal manera que els nostres clients sempre comptin amb una ràpida i eficaç resposta a les seves necessitats.

Som una de les empreses constructores a Terrassa de referència gràcies a la nostra experiència

La nostra orientació al client fa que com a companyia de la construcció a Terrassa oferim serveis globals, això implica tant obra nova com reformes, disposant per a això d'experts i d'una extensa trajectòria de més de 35 anys en el sector que ens avala, al llarg dels quals hem realitzat més de 620 projectes amb gran èxit.
Si vols beneficiar-te de la tranquil·litat de disposar d'una de les empreses constructores a Terrassa més consolidades del mercat no ho dubtis, confia Novac 83, ens encarregarem de fer realitat la casa dels teus somnis amb tots els detalls que sempre vas imaginar.

Els nostres pilars

Experiència

La construcció o reforma de qualsevol tipus requereix moltes decisions. Amb la nostra experiència, t’assessorarem perquè amb tota seguretat sigui la correcta.

Professionalitat

Tenim un equip altament qualificat i seleccionat per atendre les teves necessitats amb les majors garanties.

Qualitat

Treballem cada dia per poder oferir-te la major qualitat possible, sempre adaptant-nos a les teves necessitats.

Efectivitat

L'experiència, professionalitat, qualitat i servei no tenen per què ser cars, sinó tot el contrari: gràcies a la nostra organització podem oferir als nostres clients els millors preus del mercat.

Posa't en contacte amb nosaltres.